DINȚI GALBENI, INESTETICI?

Vino la noi pentru a da splendoare zâmbetului Tău!


Ce este Igiena Orală sau Profilaxia dentară:

Aceasta include o serie de manopere care au ca și scop prevenirea apariției afecțiunilor dento-parodontale (dinte și tesuturi din jurul lui: gingie și os) și anume:

arrow_drop_down Detartraj cu ultrasunete- reprezintă manopera de îndepărtare a tartrului (piatra) supra și subgingival. Această manoperă este una non-invazivă și nu afectează dinți.
Este recomandat tututror pacienților odată la 6-8 luni, mai ales celor fumatori sau consumatori de bauturi carbogazoase, cafea, ceai.

Inflamarea gingiilor (gingivita) este un semn de acumulare a tartrului subgingival, caz în care, de asemenea este recomandat detartrajul pentru a preveni avansarea gingivitei spre boala parodontală (parodontoza).

arrow_drop_down Periajul profesional se face în general după detartraj, întrucât suprafața dinților rămâne ușor abrazivă, și are drept scop îndepărtarea colorațiilor, precum și lustruirea suprafetelor dentare. In acest scop se utilizeaza o periuță și o pastă specială.

arrow_drop_down Sigilarea suprafețelor ocluzare, a molarilor și premolarilor. Are ca scop prevenirea apariților carilor. Prin sigilare se aplică un material compozit în santurile si fosete acestor dinți, impiedicând astfel retenția de alimente și acțiunea bacterilor. Pentru cine sunt aceste proceduri și când se folosesc? Manoperele profilactice se adreseaza tuturor pacientilor, inclusiv copiilor, deoarece este importanta atat sigilarea dintilor temporari, cat si a celor definitivi. Se recomanda prezentarea la medicul dentist in vederea depistarii afectiunilor dentare si gingivale, o data la 6 luni

Ce avantaje ai dacă îngijești de sănătatea dinților tăi?

  • check_circle Vei avea un zâmbet frumos și sănătos
  • check_circle Dinți mai albi
  • check_circle Vei avea mai multă încredere în tine, astfel succesul tău în relații și profesional va fi unul vizibil
  • check_circle Vei putea zâmbi fără să îți mai acoperi gura
  • check_circle Vei putea să te bucuri de toate tipurile de alimente / texturi de alimente fără griji

Sună acum pentru o programare! 0740224935

Sau Lasă-ne datele de contact și revenim noi


Sunt de acord ca datele mele personale sa fie folosite in acord cu politica de confidentialitate

Descoperă cât costă un aparat dentar, un implant sau alte servicii stomatologice!

Vezi lista de prețuri practicate de Cabinetul Stomatologic CrinaDent.

DESCARCĂ LISTA ACUM!