ÎȚI DOREȘTI UN ZÂMBET PERFECT, CA DE ACTOR?

Acum îl poți avea cu ajutorul cosmeticii dentare!


Ce este și ce include cosmetica dentară:

În zilele noastre este foarte important să ai un zâmbet perfect, care este dat și de o dantură pe măsură. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților, la ora actuală există diverse mijloace terapeutice care au ca și finalitate, obținerea zâmbetului mult dorit.

Periaj profesional

Un prim pas este igiena orală și anume, pe lângă periajul pe care și-l face pacientul acasă, din când în când, dinții necesită un periaj profesional, care ajută la o mai bună îndepărtare a plăcii bacteriene.

Detartraj

De asemenea, acolo unde este cazul, se face și detartraj, pentru a îndepărta tartrul dentar.

Igiena orală

Igiena orală este importantă atât pentru menținerea sănătății dinților, cât și pentru menținerea sănătății întregului corp. O igienă deficitară duce la apariția inflamației gingivale (gingivită), iar menținerea acestei inflamații timp îndelungat, poate duce, în final, la apariția bolii parodontale și la pierderea dinților. Prin urmare, este necesar ca pacienții să trateze serios această problemă. După ce pacientul a beneficiat de o curățare profesională, poate să opteze pentru albirea dinților.

Albirea Dinților

Albirea dentară este o metodă non-invazivă de a schimba culoarea dinților și de a obține un zâmbet perfect. Albirea se poate face prin mai multe metode și anume:

arrow_drop_down albirea dinților cu gel care se aplică în gutiere este o metodă simplă, pacientul putând aplica gelul acasa

arrow_drop_down albirea dinților în cabinetul stomatologic - gelul de albire se aplică pe dinți de către medicul stomatolog. Avantajul acestei metode este că rezultatul se vede imediat și e mai de scurtă durată

Sigilarea suprafețelor ocluzare

Sigilarea suprafețelor ocluzare, a molarilor și premolarilor. Are ca scop prevenirea apariților carilor. Prin sigilare se aplică un material compozit în santurile si foseturile acestor dinți, impiedicând astfel retenția de alimente și acțiunea bacterilor. Pentru cine sunt aceste proceduri și când se folosesc? Manoperele profilactice se adreseaza tuturor pacientilor, inclusiv copiilor, deoarece este importanta atat sigilarea dintilor temporari, cat si a celor definitivi. Se recomanda prezentarea la medicul dentist in vederea depistarii afectiunilor dentare si gingivale, o data la 6 luni

În cazul în care pacientul are nevoie de o reabilitare mai complexă și anume coroane sau punți dentare, acesta poate alege lucrările de ceramică pe zirconiu sau cele integral ceramice. Deoarece aceste tipuri de lucrări nu au în structura lor metal, estetica dentară este una mult superioară față de lucrările metalo-ceramice. Toate aceste metode reprezintă calea spre zambetul dorit de fiecare pacient.

Te așteptăm să te programezi pentru un consult de specialitate pentru a putea stabili împreună care e cea mai bună soluție pentru tine și care e cel mai bun plan de tratament pe care îl poți urma!

Sună acum pentru o programare! 0740224935

Sau Lasă-ne datele de contact și revenim noi


Sunt de acord ca datele mele personale sa fie folosite in acord cu politica de confidentialitate

Descoperă cât costă un aparat dentar, un implant sau alte servicii stomatologice!

Vezi lista de prețuri practicate de Cabinetul Stomatologic CrinaDent.

DESCARCĂ LISTA ACUM!