BUN VENIT LA CABINETUL STOMATOLOGIC CRINADENT!

Începe de acum să investești în sănătatea ta!

Sună la: 0740 22 49 35

Scrie pe WhatsApp: +4 0740 224 935

Vino pe str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca

PROGRAMEAZĂ-TE
Dr. Crina Lobonț stomatolog generalist Cluj-Napoca

La CrinaDent suntem mereu la dispoziția ta!

Alegând să veniți la cabinetul nostru stomatologic, veți fi întâmpinați de o echipă tânără și experimentată, gata să vă facă experiența dumneavoastră la stomatolog cât mai plăcută cu putință. Aici veți găsi mai mult decât un medic stomatolog, veți găsi un prieten gata să vă ofere cele mai bune sfaturi în ceea ce privește sănătatea dinților dumneavoastră, și nu numai.

Deoarece mulți pacienți au trecut prin experiențe neplăcute la stomatolog, noi ne dăm silințele să vă primim cu cât mai multă înțelegere și să vă ajutăm să treceți peste acele experiențe negative, întrucât, la ora actuală, manoperele și tratamentele stomatologice se desfășoară în absența a durerii.

Utilizând doar materiale și aparatură de cea mai bună calitate, dorim să oferim vouă, pacienților noștri, lucrări stomatologice de calitate și durabile în timp. De asemenea, vă stăm la dispoziție cu răspunsuri la întrebările dumneavoastră legate de tratamentele stomatologice, metodele sau materialele folosite de stomatologii noștrii. Dorim să alegem împreună opțiunile de tratament care vi se potrivesc cel mai bine.

Ne găsiți în Cluj-Napoca, str Craiova nr. 2-4, ap 2, jud. Cluj

Ce spun clienți despre serviciile prestate de echipa Crina Dent

Slideshow Items

 • Mărturie Maria Racan despre dr Crina Lobonț de la CrinaDent Cluj

  Sunt foarte mulțumită de serviciile stomatologice oferite de CrinaDent și d-na dr. Crina Lobonț. Calitate, seriozitate și profesionalism la cele mai înalte standarde.

  Maria Racan

 • Mărturie Marcel despre dr Crina Lobonț de la CrinaDent Cluj

  În trecut am avut parte de doar de experiențe neplăcute în domeniul tratamentelor stomatologice, însă la CrinaDent am avut parte de servicii stomatologice fără durere, d-na dr. Crina Lobonț este un stomatolog foarte bun, o recomand cu mare drag.

  Marcel

 • Mărturie Claudia despre dr Crina Lobonț de la CrinaDent Cluj

  CrinaDent este cabinetul stomatologic din Cluj-Napoca unde veți experimenta de fiecare dată un mediu linistit, curat, servicii excelente, tratamente fără durere, veți fi auziți, înțeleși și veți putea lăsa anxietatea și frica deoparte, în timp ce vă reconstruiți un zâmbet nou, încrezător și toate astea la prețuri accesibile. Mulțumesc d-na Dr. Crina Lobonț, pentru experiențe excelente și rezultate impresionante! Sunt așa de bucuroasă că am apelat la serviciile stomatologice oferite de dumneavoastră! Vă recomand cu mare drag.

  Claudia

 • Mărturie Adrian despre dr Crina Lobonț de la CrinaDent Cluj

  La cabinetul stomatologic CrinaDent, d-na dr. Crina Lobonț a fost foarte înțelegătoare, mi-a explicat exact toate detaliile și a rezolvat problema mea stomatologică. Am apreciat mult faptul că m-a ajutat să găsesc cea mai bună soluție din punct de vedere medical dar și financiar.

  Adrian

Echipa CrinaDent

Dr Crina Lobonț, medic stomatolog medicină generala Cluj-Napoca

DR. CRINA LOBONȚ

Medic Stomatolog Stomatologie Generală

Am pornit în 2009 aceast cabinet stomatologic cu scopul de a transforma percepția despre stomatologi din acei care ne sperie în prieteni de nădejde pentru tine și pentru comunitate.

Am absolvit în 2008 Facultatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațegan”, secția Stomatologie și de atunci am continuat să învăț cât mai mult despre metodele, tehnologiile și procedurile cele mai bune și cele mai noi, pentru a putea oferi pacienților noștrii servicii de cea mai bună calitate.

Dr. Emil Crasnean

Medic Specialist Chirurgie Orală, Implantologie

D-nul dr. Emil înlocuiește dinții lipsă cu implante detantare pentru ca tu să te bucuri de un zâmbet frumos și natural pentru o perioadă lungă de timp.

Dr. Emil Crasnean Medic Specialist Chirurgie Orală, Implantologie Cluj-Napoca

Dr. Călin Nemeș

Dr. Călin Nemeș

D-nul Dr. Călin e mereu pregătit să le vină de hac infecțiilor și cariilor profunde, așa că tu nu va mai trebui să rabzi durerea de dinți.

Dr. Călin Nemeș Dr. Călin Nemeș Cluj-Napoca

Dr. Raluca Bodiu

Medic Rezident Stomatolog

Deși a moștenit pasiunea pentru medicină de la sora ei, iubește oamenii și e gata oricând să facă tot ce ține de ea pentru ca toți pacienții ei să fie fericiți.

Dr. Raluca Bodiu Medic Rezident Stomatolog cluj-napoca

Dr. Andra Silberg

Medic Specialist Ortodonție

După câteva vizite la d-na Dr. Silberg nu va mai trebui să îți acoperi zâmbetul când râzi, pentru că vei avea dinții aliniați, frumoși și sănătoși!

Dr. Andra Silberg Medic Specialist Ortodonție Cluj-Napoca

Zâmbetul tău e lumina feței tale! Îngrijește-l!

Vino acum la Cabinetul Stomatologic CrinaDent, din Cluj, pentru un control amănunțit.

Programează-te

Când și unde ne găsești

Îți stăm la dispoziție pentru toate serviciile de stomatologie în regim normal sau de urgență.
Serviciile de stomatologie în regim de urgență sunt non stop, și în funcție de situație evaluăm și vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție
Telefon urgențe: +40 740 224 935

Adresa
Str. Craiova nr. 2-4, Cluj-Napoca
Telefon/
WhatsApp

Sună pentru urgențe: +40 740 224 935

Programări: +40 740 224 935

Sau scrie în Whatsapp: +40 740 224 935

Email

Ne poți contacta și prin e-mail: contact@crinadent.ro