BINE AȚI VENIT LA CABINETUL STOMATOLOGIC CRINADENT,
CLUJ-NAPOCA!

Începe de acum să investești în sănătatea ta!


La CrinaDent suntem mereu la dispoziția ta!

Alegând să veniți la cabinetul nostru stomatologic, veți fi întâmpinați de o echipă tânără și experimentată, gata să vă facă experiența dumneavoastră la stomatolog cât mai plăcută cu putință. Aici veți găsi mai mult decât un medic stomatolog, veți găsi un prieten gata să vă ofere cele mai bune sfaturi în ceea ce privește sănătatea dinților dumneavoastră, și nu numai.

Deoarece mulți pacienți au trecut prin experiențe neplăcute la stomatolog, noi ne dăm silințele să vă primim cu cât mai multă înțelegere și să vă ajutăm să treceți peste acele experiențe negative, întrucât, la ora actuală, manoperele și tratamentele stomatologice se desfășoară în absența a durerii.

Utilizând doar materiale și aparatură de cea mai bună calitate, dorim să oferim vouă, pacienților noștri, lucrări stomatologice de calitate și durabile în timp. De asemenea, vă stăm la dispoziție cu răspunsuri la întrebările dumneavoastră legate de tratamentele stomatologice, metodele sau materialele folosite de stomatologii noștrii. Dorim să alegem împreună opțiunile de tratament care vi se potrivesc cel mai bine.

Ne găsiți în Cluj-Napoca, str Craiova nr. 2-4, ap 2, jud. Cluj

Primim Pacienți Noi

La CrinaDent, tu ești important pentru noi și ne bucurăm să putem să îți fim de ajutor!

Află mai multe

În pas cu tehnologia

La CrinaDent ne străduim să fim la curent cu ce e nou în materie de tehnologie și proceduri!

Programează-te

Un prieten de nădejde

Un prieten adevărat e lângă tine atunci când ai nevoie. La fel și noi ne dorim să fim un sprijin pentru tine în diversele situații ale vieții

Contactează-ne!

Urgențele o prioritate

Păstrăm timp în programul nostru pentru posibile urgențe stomatologice. Te doare un dinte?

Sună acum Sună acum
  • Cel mai mult apreciez toate explicațiile date și grija acordată. Experiența mea a fost una plăcută în totalitate și recomand oricui vrea să aibă parte de servicii stomatologice de calitate, întelegere și promtitudine.

  • star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate ~ Paul Valentin – Septembrie 2016

Echipa CrinaDent

Dr. Crina Lobont medic stomatolog cluj Dr. Crina Lobont medic stomatolog cluj

DR. CRINA LOBONȚ

Medic Stomatolog Stomatologie Generală

Am pornit în 2009 aceast cabinet stomatologic cu scopul de a transforma percepția despre stomatologi din acei care ne sperie în prieteni de nădejde pentru tine și pentru comunitate.

Am absolvit în 2008 Facultatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațegan”, secția Stomatologie și de atunci am continuat să învăț cât mai mult despre metodele, tehnologiile și procedurile cele mai bune și cele mai noi, pentru a putea oferi pacienților noștrii servicii de cea mai bună calitate.

Dr. Emil Crasnean

Medic Specialist Chirurgie Orală, Implantologie

D-nul dr. Emil înlocuiește dinții lipsă cu implante detantare pentru ca tu să te bucuri de un zâmbet frumos și natural pentru o perioadă lungă de timp.

Dr. Sabina Hreapca

Medic Specialist Endodonție

D-na Dr. Sabina e mereu pregătită să le vină de hac infecțiilor și cariilor profunde, așa că tu nu va mai trebui să rabzi durerea de dinți.

Dr. Raluca Bodiu

Medic Rezident Stomatolog

Deși a moștenit pasiunea pentru medicină de la sora ei, iubește oamenii și e gata oricând să facă tot ce ține de ea pentru ca toți pacienții ei să fie fericiți.

Dr. Andra Silberg

Medic Specialist Ortodonție

După câteva vizite la d-na Dr. Silberg nu va mai trebui să îți acoperi zâmbetul când râzi, pentru că vei avea dinții aliniați, frumoși și sănătoși!

  • Zâmbetul tău e lumina feței tale! Îngrijește-l!

    Vino acum la Cabinetul Stomatologic CrinaDent, din Cluj, pentru un control amănunțit.

Descoperă cât costă un aparat dentar, un implant sau alte servicii stomatologice!

Vezi lista de prețuri practicate de Cabinetul Stomatologic CrinaDent.

DESCARCĂ LISTA ACUM!